• doelgroepen

Doelgroepen

Sierteelt in PrimA4a

PrimA4a biedt innovatieve siertelers de ideale vestigingsmogelijkheden. U onderneemt hier in de directe omgeving van Greenport Aalsmeer en Schiphol. Vlakbij Amsterdam. Dankzij de A4 en de nieuwe N201 zijn de verbindingen met Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg en Bleiswijk optimaal. In PrimA4a heeft u bovendien de ruimte: u kunt hier kiezen uit een grote variëteit aan moderne en rechthoekige kavels (van 4 tot 40 hectare). Belangrijk voordeel van PrimA4a is de tuindersvriendelijke omgeving. Omwonenden zijn al decennia gewend aan tuinders. De gemeente Haarlemmermeer doet er alles aan om u verder te helpen. Ten slotte is een investering in PrimA4a toekomstvast, de schaarse grond rondom Schiphol behoudt zijn waarde.

Lees hier de verhalen van siertelers Jaap Vreeken (Vreeken Sierteelt) en
Ed Griekspoor (Mopabloem) en hun keuze voor PrimA4a.

Het draait bij ons om innovatie en netwerken
Agro-gelieerde ondernemingen (inclusief selectie en veredeling)

Vooraanstaande agro-gelieerde ondernemingen kiezen steeds vaker voor PrimA4a. PrimA4a beschikt over een uitmuntende ontsluiting, goede verbindingen en een centrale ligging. Vanuit uw locatie in PrimA4a bent u razendsnel in het Westland, het Oostland en Agriport (Middenmeer). Bovendien profiteert u hier optimaal van de uitstraling van Schiphol, Greenport Aalsmeer en natuurlijk Amsterdam. Als u wilt, kunt u hier een zichtlocatie ontwikkelen – honderdduizenden auto’s zien uw onderneming liggen vanaf de A4. PrimA4a is ook zeer actief in parkmanagement en het leggen van verbindingen tussen uiteenlopende bedrijven. Juist dit zorgt voor dynamiek, vernieuwing en synergie in het gebied. Ten slotte Investeert PrimA4a in een duurzame infrastructuur voor de energievoorziening voor alle bedrijven in het gebied.

Lees hier het verhaal van Henk Jacobs (Royal van Zanten) en de keuze voor PrimA4a.

Algemeen directeur Van Zanten Breeding
Groente- en fruitteelt in PrimA4a

Groente- en fruittelers kunnen in PrimA4a een bedrijfsgrootte realiseren tot wel 40 hectare. Hier onderneemt u midden in de Randstad, vlakbij Schiphol. Vanuit uw locatie in PrimA4a heeft u bovendien de perfecte verbindingen met het Westland, het Oostland en Agriport (Middenmeer). In PrimA4a is er sprake van een kustklimaat, dit zorgt voor veel zonne-uren, hoge lichtintensiteit en gematigde temperaturen. PrimA4a investeert ook in een duurzame infrastructuur voor uw energievoorziening. Zo kunt u gebruikmaken van externe CO²-levering en wordt er geëxperimenteerd met diverse innovatieve en duurzame vormen van energieopwekking. PrimA4a is een gebied waarin omwonenden tuinders waarderen en de gemeente er alles aan doet om u verder te helpen. Ten slotte is een investering in PrimA4a toekomstvast, de schaarse grond rondom Schiphol behoudt zijn waarde.

Lees hier het verhaal van Robbert de Jong (Looije Tomaten) en de keuze voor PrimA4a.

We kunnen hier doorgroeien naar 40 hectare met honingtomaatjes